Dit is waarom tegelijk verliefd zijn met je beste vriendin geweldig is

Het is geweldig om samen met je vriendin te praten over je nieuwe lover, maar het is nog leuker als jullie allebei helemaal in love zijn. Je hoeft je niet schuldig te voelen als je helemaal happy in love bent, want zij is dat net zo, en jullie kunnen mooi dubbeldaten met de boyfriends erbij. Maar tegelijk verliefd zijn heeft nog veel meer voordelen en die lees je hieronder.

1. Je hoeft je niet schuldig te voelen

Soms is het best lastig als jij als enige verliefd bent in je vriendengroep. Je bent misschien wel bang dat je vriendinnen jaloers zijn of helemaal gek worden van jouw love stories. Als je beste vriendin ook een relatie heeft hoe jij je ook niet schuldig te voelen. Zij praat waarschijnlijk ook non-stop over haar vriendje.

2. Jullie houden praatsessies over de boyfriends

Urenlang kunnen jullie praten over jullie boyfriends, zonder dat het verveelt. Over die ene date die jullie laatst hadden, een eerste ruzie en over de toekomst. Jep, jullie kunnen echt niet stoppen met praten.

3. Jullie begrijpen elkaar

Jullie zijn allebei hartstikke verliefd en praten non-stop over de vriendjes. Daardoor begrijpen jullie elkaar 100% en vinden jullie elkaar ook helemaal niet irritant, terwijl anderen daar misschien anders over denken.

4. Jullie kunnen dubbeldaten

Daten met je boyfriend is al hartstikke leuk, maar daten met je boyfriend, je beste vriendin en haar boy is natuurlijk nog leuker! Hopelijk worden jullie vriendjes net zulke goede vrienden als jullie, want dat maakt het dubbeldaten nog leuker.

5. Jullie geven elkaar tips

Doordat jullie nu allebei love experts zijn, kunnen jullie mooi elkaar tips geven. Heeft de één ruzie met het vriendje, dan geeft de ander direct advies. Zo helpen jullie elkaar in de liefde.

6. Jullie houden samen stalkingsessies

Soms is het gewoon heerlijk om je lover even te stalken op social media. Wat spookt hij allemaal uit als jij niet bij hem bent en met wie gaat hij allemaal om? Terwijl jij jouw lover checkt, stalkt je bestie haar vriend. Samen de detectives uithangen is gewoon veel leuker én soms ook handiger.

7. Jullie gaan samen door alles fases

De eerste date, ​de eerste kus, de eerste keer seks, de eerste keer zijn familie ontmoeten en de eerste ruzie. Jij en je bestie gaan allebei door dezelfde fases heen in jullie love life. Daardoor kunnen jullie hier makkelijk samen over praten en elkaars ervaringen delen.

Bron: Girlscene | Beeld: iStock