Dit lijkt een doodnormale attractie, maar een minuut later gebeurt er iets vreemds

Vele onder ons gaan regelmatig een dagje weg. Als je kinderen hebt of je gaat met vrienden dan kies je vaak iets om je eigen te vermaken. Een pretpark wordt vaak gekozen, voor de leuke attracties en om plezier te maken met je vrienden of kinderen.

Sommige durven in alle attracties terwijl de ander niet in extreme attracties durven te gaan die bijvoorbeeld over de kop gaan. Wij hebben de perfecte attractie gevonden die je absoluut moet bekijken!

Vuur, waterfonteinen en mistbanken zullen je zintuigen in verwarring brengen in de enorme gondel van Talocan. De special effecten van de Talocan zijn prachtig! Wij zijn benieuwd wat jullie van deze attractie vinden, ga je binnenkort een weekendje weg naar Duitsland, dan is dit attractiepark een echte aanrader!

Deze attractie kom erachter dat jullie onterecht in zijn rijk zijn en laat zijn vloek over jullie heengaan. Tijdens de rit zie je veel vuur, geluid en watereffecten.

Heb jij het lef om plaats te nemen in de Talocan? Of ken jij mensen die hierin willen? Laat het ons weten door een reactie te plaatsen. Bekijk hieronder de video en vergeet deze video niet verder te delen met je vrienden op Facebook!