Dit luxe luchtbed mét drankkoeler is een musthave voor deze zomer

Als er in ons koude kikkerlandje ook eindelijk weer wat zon schijnt, is het water the place to be. Een verfrissende duik nemen in het zwembad of uren rond dobberen op een luchtbed. Je kunt ons niet gelukkiger krijgen. Toch probeert Funboy een poging te wagen, want zij introduceren een mega luxe luchtbed. Het heeft zelfs een drankkoeler!

Luxe luchtbed ‘Giant Cabana Dayclub’

Als je al kan genieten van een simpel luchtbed, overtreft dit je stoutste dromen. De Giant Cabana Dayclub is namelijk het driedubbele van wat je gewend bent. Je kunt hier met vier personen in alle luxe op vertoeven. Het luchtbed bevat namelijk een inklapbaar zonnescherm en een voetenbad. Wat wil je nog meer?! Een drankkoeler, maybe? Want ook dit zit in het luchtbed inbegrepen. Zo hoef je ook niet steeds naar de koelkast te sprinten. Zie jij jezelf al dobberen in een fancy bikini op dit luxe bedje?

Opbrengst voor het goede doel

Helaas kost dit pareltje $369 (omgerekend €340), dus dat wordt even sparen. Wel gaat een groot deel van de opbrengst naar de voedselbanken in Amerika, die ook hard door de coronacrisis zijn getroffen. You go!

Bron: Girlscene, favorflav.com | Beeld: Unsplash