Dit zijn 5 dingen die je na een vrij-partij moet doen…

Na een goede vrij-partij wil je eigenlijk niet zoveel meer doen, gewoon lekker tegen je partner aanliggen en dan samen in slaap vallen. Maar als je je privé delen “happy” wilt houden zijn deze dingen toch wel een tip om te doen!

1, Zeker als je gevoelig bent voor een blaasontsteking is dit wel een must om te doen! Bacteriën van je rectum kunnen tijdens een vrijpartij bij je blaas terechtkomen. Door te plassen worden mogelijke bacteriën weggespoeld. Dus wordt de kans een stuk kleiner.

2. Veenbessensupplement
Neem elke dag een veenbessensupplement in vorm van een capsule of kies het pure sap. Omdat het sap ontzettend zuur en wat bitter is kun je het best aanlengen met water. Maar hier zitten ontstekingsremmende middelen in dus ook weer goed voor je.

3. Go clean
Probeer na elke sessie even je vagina schoon te maken met een washandje met niet-geurende zeep om bacteriële infecties te voorkomen. Dit omdat er altijd een hoop vocht bij komt kijken, natuurlijk of van de glijmiddel.

4. Naakt slapen
Draag zacht, katoenen ondergoed of een losse pyjamabroek. Of slaap volledig naakt, dat is veel beter voor de circulatie. Draag niet iets wat strak zit!

5. Drink water
Drink water. Het zal er ook voor zorgen dat bacteriën in je blaas worden weggespoeld.