Dit zijn de nieuwe zomer shorts – zo lelijk dat ze wereldwijd verbannen zouden moeten worden

Met het risico ouderwets te klinken, moet ik zeggen dat de mode van vandaag te onthullend is, zowel voor mannen als voor vrouwen. De dagen zijn voorbij dat je een beetje kon fantaseren over wat er zich onder de kleding bevond.

Als je vandaag naar het centrum gaat, zie je lichaamsdelen links en rechts uit hun kleding barsten. Het was niet altijd zo in de kleedkamers, maar dit is de mode waar we het over hebben, om zichzelf te vernieuwen moet het de grenzen verleggen en met een nieuwe trend komen.

Maar de vraag is of het eindelijk een grens is gepasseerd – met deze nieuwe zomer shorts.
 
Het kledingmerk Ssense heeft nu wat ze noemen “de heetste shorts van deze zomer” uitgebracht. Met ‘heet’ bedoelen ze dat ze veel huid tonen, zo lijkt het. De shorts zijn op zijn zachtst gezegd onthullend, en het is moeilijk om te begrijpen hoe je ze moet dragen zonder je meest intieme plaatsen te tonen aan iedereen om je heen.

Slipje – gemaakt van denim

De trendy shorts, die het bedrijf zelf het ‘denim slipje’ noemt, zijn net zoals de bijnaam doet vermoeden, meer als een slipje in denimstof dan echte shorts.

Wat vind jij?

Ze zien eruit als een luier als je ze van achteren ziet.

En als je ze vanaf de voorkant ziet, is het moeilijk om te begrijpen hoe je moet lopen zonder dat er iets naar buiten glijdt.

Kost iets als een weekendje weg

De shorts zijn gemaakt van 100 procent katoen en hoewel ze uit heel, heel weinig stof bestaan, gaan ze voor niet minder dan 235 Britse ponden, wat volgens Ladbible iets meer dan 280 euro zal zijn.

Geld dat je zou kunnen uitgeven aan een weekendje weg.

Maar waarom zou je dat doen als je deze trendy shorts kunt hebben?

Kun je je voorstellen dat je deze in de zomer zou dragen? Druk nu op de knop DELEN zodat je vrienden op de hoogte zijn van deze vreselijk uitziende korte broek!