Dit zijn de redenen waarom jij nog geen relatie hebt terwijl je dat wel graag wilt..

We willen allemaal heel erg graag een relatie waar wij ons veilig in kunnen voelen en bij wie we net dat beetje extra aandacht krijgen! Het is heerlijk dat iemand zich om jou bekommert en dat je je geborgen voelt bij iemand.

Het hebben van een relatie is iets wat iedereen heel leuk lijkt maar ook wel iets wat heel moeilijk kan zijn en waar iedereen keihard voor moet werken, kijk hier maar. Maar het liefst willen we een mooie lieve man of vrouw die elke ochtend wakker wordt naast ons en kijken we uit naar de tijd dat we lekker op onszelf wonen en elke ochtend wakker worden naast deze schat.

We maken het onszelf soms ook wel heel erg moeilijk omdat er zoveel keuze is op mannen en vrouwen gebied dat we onszelf ook een beetje de schuld kunnen geven voor het feit dat we nog geen relatie hebben! Als je iets aan de volgende 5 punten kunt doen zul je zien dat je veel sneller een relatie zult hebben:


1. Je idealiseert een relatie

In je hoofd is een relatie iets wat jou definieert, iets wat jou af maakt, Maar dat is niet zo, je moet het zien als een mooie bijkomstigheid en een toevoeging, verlengstuk op jou als persoon maar het bepaalt niet wie jij bent. Wat wel bepaalt wie jij bent is hoe je bent als je alleen bent. Ben je zelfstandig? Zorgzaam voor anderen, lief voor je naasten. Als je dit los kunt zien van elkaar en niet meer alleen bezig bent met dat je misschien wel een fijner persoon bent als je in een relatie zit, dan zul je meer rust krijgen en dit ook uitstralen. Daarnaast heb je het idee dat een relatie aan veel dingen moet voldoen maar dat is niet zo, het enige waar een relatie aan moet voldoen is liefde, passie, eerlijkheid en respect. Als je die 4 dingen hebt, dan maken alle andere details niet meer uit. Focus je op de waarden binnen jullie relatie en niet wat mensen vinden van jullie relatie of wij jij denkt dat zij van jullie relatie verwachten.


2. Je hebt geen zelfrespect.

Je laat alles maar toe en stelt geen grenzen en daardoor zul je niet serieus worden genomen in een relatie. je laat je compleet aan je voorbij gaan en naast het feit dat jouw partner jou dan niet serieus zal nemen en zal passeren, passeer je ook jezelf. Vergeet niet dat je jezelf gelukkig moet maken voordat je een ander gelukkig kunt maken.


3. Je respecteert de ruimte van je partner niet

je bent bang dat als je je partner alleen laat, hij naar anderen gaat kijken of aandacht zoekt bij anderen. Je moet elkaar leren de ruimte te geven en dat is in het begin moeilijk maar schept een sterke vertrouwensband!

Op de volgende pagina staan nog 2 hele belangrijke redenen waarom jij nog geen relatie hebt. Als je dit voor deze;lf duidelijk hebt dan zul je merken dat al snel de liefde van je leven op jouw pad zal komen wandelen..