Duitse ramptoeristen die blijven kijken/filmen nu naar rampplek gebracht door de politie als straf

We leven in een tijdperk waarbij we eigenlijk steeds meer en meer aan onszelf denken en waarin we eigenlijk de meeste likes willen ontvangen!

In ieder mens. schuilt dan ook een beetje een ramptoerist en het liefst bekijken we alles en documenteren we alles om onze verhalen te kunnen vertellen. Soms is de een een ergere ramptoerist dan de ander. Dit doet zich vooral voor in Duitsland. Het is bekend dat er in geval van een ongeluk een file ontstaat aan de andere kant van de weg doordat mensen blijven kijken en filmen en fotograferen.

De Duitse Politie heeft dit tot op heden geprobeerd op te lossen door deze ramptoeristen nat te spuiten met een waterkanon want dit afschuwelijke gedrag is een doorn in het oog van de Duitse politie. Filmende voorbijgangers kunnen dan ook rekenen op een forse boete voor Duitse maatstaven, namelijk 128 euro en 50 cent.

Om het nu ook even schokkender te maken zijn bij een ongeluk met dodelijke afloop op de Duitse A6 mensen door de politie uitgenodigd om even een kijkje te komen nemen hoe het slachtoffer erbij lag. Deze directe aanpak lijkt wel af te schrikken…

Bekijk het geheel hier! We kunnen niet geloven dat dit echt nog gebeurt…

Bron: Bayerischer Rundfunk