Een man met deze 12 eigenschappen mag je nóóit meer laten gaan

Mannen beheersen verschillende eigenschappen waar vrouwen van houden, maar ook beheersen dezelfde mannen eigenschappen die vrouwen haten. Sommigen zijn irritant, kinderachtig, bijdehand, etc. Wij van Debestezinnentjes hebben een samenstelling van eigenschappen die sommige mannen hebben die je nóóit meer mag laten gaan:

1. Je voelt je veilig bij hem. En dat heeft niets te maken met het gegeven of hij een bodybuilder is die als je persoonlijke bodyguard kan optreden of niet, maar het gevoel dat hij je geeft.

2. Hij is ambitieus. En hij stimuleert jou ook om je ambities – wat die ook mogen zijn – te bereiken.

3. Hij lacht om je grapjes. Dat is altijd een goed teken.

4. Hij luistert naar je. Ondertussen zit hij niet nog 100 andere dingen te doen, maar hij wil écht weten hoe je dag was en wat je aankomend weekend gaat doen.

5. Hij is altijd eerlijk tegen je. Je vraagt je nooit af of hij soms een dubbele agenda heeft. Of dat hij dingen voor je achter houdt.

6. Je hebt het gevoel dat je alles tegen hem kan zeggen en hij veroordeelt je nooit. Maakt niet uit hoe je je voelt of wat je denkt, je twijfelt er écht niet aan om het met hem te delen.

Deze eigenschappen zijn heel belangrijk, maar bij de eigenschappen op de volgende pagina gaat het bij de meeste mannen helemaal mis. Herken jij de volgende eigenschappen?! Lees het snel verder op de volgende pagina!