Eindelijk een echte sixpack zonder te hoeven trainen! Thaise kliniek introduceert de instant sixpack

We zijn constant bezig met ons uiterlijk! Make-up, kapper, Barbershop, nagels laten doen, pedicure, ,manicure, massages voor de juiste bloedsomloop en diëtisten. Het uiterlijk speelt zo’n grote rol in ons leven dat het niet erg is als we ons over 1 aspect tenminste geen zorgen meer hoeven te maken. We zagen eerder al dat het ideale gewicht “overgewicht” is. dat maakte ons natuurlijk al super blij maar mocht je dan toch nog een sixpack willen, dan kan dat zelfs mét een klein buikvetje! Beter gaat het allemaal niet worden vandaag toch?

Het Masterpiece ziekenhuis in de Thaise hoofdstad Bangkok heeft een innovatieve plastische chirurgietechniek geïntroduceerd waarmee mannen in korte tijd een hele realistische sixpack op hun buik kunnen krijgen. Het ziekenhuis werkt niet met implantaten, maar door het plaatselijk toepassen van liposuctie ontstaat er na genezing een wasbordje.

Volgens ziekenhuisdirecteur Raweewat Maschamadol is de opvallende behandeling niet illegaal. Het ziekenhuis heeft een vergunning wordt door de Thaise overheid erkend als officieel instituut waar cosmetische operaties mogen worden uitgevoerd.,,Inmiddels hebben in een jaar tijd al bijna dertig mannen bij ons aangeklopt voor de ingreep. Na behandeling gingen ze allemaal met een grote glimlach weer naar huis.” Bijna alle patiënten zijn fanatieke, mannelijke fitnessers die ondanks het keiharde trainen maar geen felbegeerd wasbordje lijken te ontwikkelen. Zij laten de operatie dus uitvoeren om hen aan het juiste resultaat te helpen

Op Facebook meldt het ziekenhuis datde sixpack liposuctie een dagbehandeling is en je na de ingreep al snel weer naar huis kunt. De kostbare ingreep kost 3400 euro wordt uitgevoerd onder narcose, maar dan heb je ook wel wat. Na de operatie, zo benadrukt Maschamadol, ziet de buik er eerst wat merkwaardig uit met de dikke verbanden. ,,De gazen zijn bedoeld om het bloed op te zuigen op de plekken waar het vet is weggehaald en om de buik in de juiste vorm te dwingen.” Na een paar dagen moeten de nep-buikspieren een feit zijn, maar het duurt vervolgens nog weken voordat het wasbordje natuurlijk oogt. Voor ‘een nog mooier resultaat’adviseert het ziekenhuis overigens om wel door te gaan met trainen.

Er staan veel reviews op de Facebookpagina van het ziekenhuis en de woorden zijn lovend! Eén review is van de fanatieke sporter Ome die de afgelopen jaren gefrustreerd raakte omdat hij maar niet de sixpack kreeg waar hij zo hard voor trainde: ,,Omdat de spierontwikkeling op mijn buik niet wilde lukken, besloot ik het over te laten aan een arts.” Ome stelt dat hij dankzij zijn kunstmatig gevormde buikje weer ‘een gelukkig mens is en vol zelfvertrouwen zit.”

Wil je in aanmerking komen voor deze impact hebbende operatie moet je wel een bescheiden buikje hebben en het kan zowel bij vrouwen als bij mannen worden gedaan.. Bij droge, afgetrainde personen zonder enige buikvet is de behandeling helaas niet mogelijk.

Bron: AD