Eindelijk: nu kan je wijn drinken, recht uit je beha

Tijdens de zomer zijn er twee dingen die mensen het liefst doen. Het ene is zoveel mogelijk buiten vertoeven, en het tweede is alcohol drinken. Maar soms is het een beetje beschamend om een grote fles van je favoriete drank rond te dragen. Maar nu is er eindelijk een oplossing – met het extraatje dat ook je borsten nog eens groter lijken.

Nu kan je een sportbeha kopen met een extra alcoholvoorraad – groot genoeg voor een hele fles wijn. Op die manier kan je je favoriete drank overal mee naartoe nemen – en mensen zullen het niet eens merken.

Zou wijn drinken uit je beha de nieuwe zomertrend worden?

Wijn, gin of whisky, maakt niet uit, maar het is een beetje vervelend om overal een fles mee naartoe te dragen. Mensen zullen je met vooroordelen bekijken – zeker wanneer je weet dat je een grote lading alcohol bij je hebt.

wijn bh

Maar nu worden je gebeden eindelijk verhoord. Op de website genaamd The Beerbelly kan je hun laatste uitvinding ‘The WineRack’ kopen. De beste vriend van de vrouw voor deze zomer. Een kleine A-cup wordt plotseling een dubbele D en tegelijk heb je je favoriete drank altijd bij je. Het is beslist goedkoper dan een borstvergroting – en heel leuk voor feestjes.

De makers ontwikkelden een unieke sportbeha om overal een voorraad wijn met je mee te dragen, zonder dat iemand het merkt. Perfect voor een avondje bioscoop of voor een festival, waardoor je ook nog eens bespaart op veel te dure drankjes.

Wie moet dit absoluut hebben? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: The WineRack / The Beerbelly