Emma’s vibrator bleef steken waar de zon niet schijnt – de reactie heeft duizenden laten lachen

Een beetje avontuurlijk zijn in de slaapkamer kan een relatie aangenamer maken en de band tussen de geliefden versterken.

Maar wanneer je in eerder onontdekte gebieden duikt, doe het dan voorzichtig of het kan slecht eindigen.

Voor Emma Phillips en haar vriend Lee eindigde een sexy tijd met een reis naar de eerste hulp – nadat een vibrator vast kwam te zitten in de anus van Emma, ​​schrijft de site ‘Ladbible’.
 
Op een normale zaterdag verwarmde Emma Phillips uit Wallasey, Engeland, de sfeer in bed met haar vriend Lee. Ze besloten om een ​​vibrator te gebruiken om Emma’s achterste te stimuleren.

“Kan het vibrerend voelen”

Maar ineens verdween de vibrator in Emma’s anus.

“We keken rond het bed in het geval dat het eruit gevallen was,” zei de 24-jarige. “Toen ik op mijn buik leunde, voelde ik dat het trilde – het zat laag op de grond en op een gegeven moment zat het zelfs achter mijn heup”, zei Emma tegen Ladbible.

Vriendje Lee deed wat hij kon om de dildo eruit te krijgen.

“Hij probeerde het met een handvat van een keukenvork, die we niet opnieuw zullen gebruiken, en zei dat hij het op een gegeven moment kon voelen, maar dat het te ver was – het was een schoft,” zei Emma. ‘Hij probeerde ook barbecuepoken,’ zei Emma tegen Ladbible.

Nam het handmatig uit

Na een uur proberen om het eruit te krijgen, gaf het paar het op en omdat ze beiden al wat wijn hadden gedronken, moesten ze een ambulance bellen.

Eenmaal in het ziekenhuis moest het echtpaar het voorval uitleggen aan de dokters, die de röntgenfoto’s van Emma moesten nemen om de rebelse vibrator te vinden.

De artsen vonden eindelijk het seksspeeltje – dat nog steeds trilde – en haalden het er handmatig uit.

Heeft haar verhaal gedeeld

Toen het gevaar voorbij was, kon het echtpaar eindelijk terugkijken naar de situatie. En was niet in staat om de lach te weerhouden met het idee dat ze op de eerste hulp waren vanwege een vibrator.

Emma was vrij ontspannen en plaatste zelfs een foto op Facebook met haar verhaal:

Ik wilde het speelgoed niet houden

De artsen vroegen Emma of ze het speeltje wilde houden, maar ze weigerde.

De vriend Lee, die als eerste de vibrator probeerde te verwijderen, beklemtoonde niet veel over het hele incident.

‘Lee is er niet door getekend – hij vindt het gewoon grappig. Ik denk dat hij er ook een in zijn achterste zou moeten doen voor het team, ‘zei Emma tegen Ladbible.

Het kan zo gek worden als je een beetje extra gedurfd wilt zijn – zoals we al zeiden, wees voorzichtig!

Druk nu op de knop DELEN zodat je vrienden dit kunnen lezen!