EOTB-Elodie doet boekje open over ruzie met Yasmine

In de nieuwste aflevering van Ex on the Beach gaat het goed mis tussen rivalen Elodie en Yasmine. Het is zelfs zó erg dat Elodie nu de drang voelt om op Instagram toelichting te geven.

In de aflevering van afgelopen zondag staat, hoe kan het ook anders, drama weer centraal. Macho Elias heeft zijn ketting gegeven aan Elodie, maar hij is niet de enige die een oogje op haar heeft. Alle mannen in de villa zijn gek op Elodie, en dat zorgt ervoor dat de vrouwen steeds jaloerser worden. Vooral Yasmine kan het niet langer aanzien hoe Elodie staat te dansen met de heren. “Elodie, ik heb geen respect meer voor jou. Sorry”, spreekt ze haar aan, nadat ze zichzelf al enige tijd loopt op te fokken. “Jij doet alsof je classy bent, maar jij schuurt tegen iedereen aan.”

Als Harrie en Roy zich ermee gaan bemoeien, gaat het helemaal mis. “Jij hebt geen respect voor mij, jij gaat met al mijn exen”, valt Yasmine Elodie aan. De ‘schuldige’ Elodie trekt zich er niet al te veel van aan. “Als ik in haar schoenen had gestaan, had ik al lang gedacht: klaar.”

Maar voor Yasmine is het helemaal niet klaar. Als de groep de dag erna wat stoom gaat afblazen, gaat het wederom helemaal mis. Tijdens een onschuldig potje sparren lopen de gemoederen hoog op en deelt Elodie een aantal rake klappen uit.

En hoewel Elodie eerder in het programma aangeeft dat het tussen hen klaar is, wil ze nog wel even benadrukken hoe het nu écht zit. “Ik moest op dat moment ook echt niks van Yasmine hebben. Maar als jullie eens wisten hoe dat meisje door het vuur gaat voor anderen en hoe lief zij echt kan zijn, dan zouden jullie anders praten”, plaatst ze op Instagram. “Ik ben blij dat ik na het programma de kans heb gehad om die kant van haar te mogen zien. En nee, natuurlijk praat ik niet alles goed. Maar gun dat meisje ook wat rust.”

Maar ze kan het niet laten om ook nog even uit te halen. “Ik had je wel even mooi te pakken, hè schat”, waarmee ze doelt op de klappen in de boksschool.

Bron: RTL Boulevard