Er bestaat een Monopoly-kersteditie en het is een vrolijke manier om de kerstsfeer te verwelkomen

Monopoly is één van de meest populaire bordspellen die er zijn, en Kerstmis is het perfecte moment om dit te spelen. Het is dus niet verwonderlijk dat oude fans enthousiast zijn over deze nieuwe toevoegingen aan hun favoriete bordspel.

Hoewel deze editie van het spel misschien een tijdje geleden is uitgebracht, zal het zeker mensen samenbrengen omdat ze genieten van deze speciale editie.

https://www.instagram.com/p/BdJAe8PHtOX/?utm_source=ig_embed

Je kunt kiezen uit zes speciale tokens en ze komen in allerlei soorten Kerstmis-ontwerpen die je niet eraan zullen herinneren dat de speciale dag nabij is. Deze tokens zijn in het ontwerp van een rendier, een kerstman en een speciaal kerstgerecht, een gebraden kalkoen of kip rapporteert Cosmopolitan. Volgens Amazon zullen de tokens ook het ontwerp hebben van “Rudolph de rendier en een sneeuwman.”

Ga rond het bord om een ​​aantal niet te missen kenmerken van de vakantie in het spel te ervaren. Zet het neer op een kerstfeest. Er zal altijd een groep zijn die er altijd omheen trekt. Dus ondanks dat jij van wielrennen en handelen in onroerend goed houdt, zal je nooit vergeten dat het Kerstmis is met dit bordspel. Elke beweging van jou zal je dit laten realiseren. De recensies over het spel zijn geweldig, waarbij velen hun enorme tevredenheid over het spel benadrukten.

https://www.facebook.com/YourChristmasCountdownOfficial/photos/a.410226755709379/1544513588947351/?type=3

Een recensent gaf het kerstmonopoly 5 sterren en schreef: geweldig spel, speel het graag, het is het waard om het te kopen als je van kerstmis houdt.

Mevrouw Katie Tunstall merkte op: Zo’n feestelijk leuke kijk op de klassieker, erg blij met dit geweldige spel om met kerstmis uit te trekken. Ze gaf het bordspel een 5-sterrenbeoordeling.

De Christmas Edition Monopoly kost $36, wat omgerekend ongeveer €32 is.. Liefhebbers van het bordspel weten dat het geld goed wordt besteed.