Er zijn dus vijf soorten vagina’s – bekijk hier welke jij hebt

Iedere vrouw is heel speciaal op hun eigen speciale manier. Naast dat alle vrouwen anders zijn qua innerlijk, zijn vrouwen ook lichamelijk heel verschillend van elkaar. Ondanks dat elke vrouw speciaal is, heeft elke vrouw 1 van deze 5 soorten vagina’s. Sommigen hebben dunne, sommigen stevige, uitstekende of slappe schaamlippen, maar elke vrouw zou er trots op moeten zijn!

Dit zijn de 5 algemene soorten vagina’s die vrouwen hebben, dit is onthult door voormalig vagina-waxer Mel aan Elite Daily.

Volgens Mel weten we eigenlijk heel weinig over vagina’s, omdat we er zo weinig aan worden blootgesteld. Terwijl we overal plaatjes, foto’s en cartoons van piemels zien, duikt de vagina nauwelijks op. Wist jij dat meer dan de helft van de vrouwen binnenste schaamlippen heeft die uitsteken?

Volgens Mel zijn er vijf types waar iedere flamoes min of meer onder valt.


1. Ms. Barbie
Het beeld waar veel mensen aan denken als ze denken aan een vagina. Gek genoeg komt deze keurige spleet in real life juist het minst voor, aldus Mel.


2. Ms. Curtains
Het meest voorkomende soort. Hierbij steken de binnenste schaamlippen uit. Dat kan een beetje het geval zijn, maar ook heel ver.


3. Ms. Horseshoe
Dit type vagina heeft z’n naam te danken aan zijn vorm, die op de hoef van een paard lijkt. Het is gespreid aan de bovenkant, en gesloten aan de onderkant. Door de opening zijn de binnenste schaamlippen zichtbaar.


4. Ms. Puffs
Vergelijkbaar met Ms. Barbie, alleen is er meer afstand tussen de schaamlippen en het schaambeen. De schaamlippen zijn bij dit type óf stevig en vol, óf dun en slap.


5. Ms. Tulip
Deze vagina lijkt op een bloem die bijna ontknopt. Over de gehele lengte glippen de binnenste schaamlippen tussen de buitenste lippen door.