FUNDA: Huis te koop met ophaalbrug, jachthaven, landingsplek voor je heli en meer

Heb jij al een leuke woning waar jij je thuis voelt? Of ben je nog op zoek naar een woning die perfect bij jou pas? Wij hebben in ieder geval een leuk huisje voor je gevonden die op Funda staat, die je zeker even moet zien.

“Een estate met zeldzame ruimte, luxe en privacy. Op circa 10.000 m2 eigen terrein, omgegeven door een schitterende aangelegde tuin, een eigen historische ophaalbrug en terrassen in het groen en aan het water. Uw eigen jachthaven met aanlegsteigers voor minimaal 5 boten en een fraai vormgegeven parkeergelegenheid met ruimte voor circa 25 auto’s. Verder is het mogelijk om een helikopter op het terrein te laten landen”

Waarschijnlijk denk je, net als ik, dit is wel een heel mooi huisje voor mij, maar het bedrag zal je misschien wel even laten schrikken. Mij althans wel! Het huisje in Vinkeveen kost maar liefst €7.500.000,- euro.

“Op enkele minuten van het landelijk gelegen estate, zijn de snelwegen naar de Randstad, op 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Schiphol en Utrecht en op 45 minuten van Rotterdam en Den Haag”

Binnenkant

Naast de mooie buitenkant en alles wat erbij komt kijken, is de binnenkant ook iets wat je moet zien. Lees de omschrijving hieronder en bekijk vervolgens de foto’s:

“Het landhuis met maar liefst 1100 m² vloeroppervlakte en een inhoud van 4000 kubieke meter is onder architectuur van van Moort & Partners gebouwd in 2001 staat op een hectare (onderheide) grond en water. Deze royale villa biedt stijl en comfort mede door het gebruik van luxe en duurzame materialen zoals fraai bewerkt hout, marmer op vloeren en in de badkamers, airconditioning in het gehele pand en de modernste comfort en technieken bijvoorbeeld in de royale keuken en het riante inpandige zwembad” “De zeer royale woonruimte is verdeeld over vier verdiepingen, voorzien van onder andere een personenlift, ruime kleedruimtes, prachtige badkamers, een wijnkelder, poolroom en werkkamers. Aan de waterzijde ligt een prachtige haven met terrassen en steigers met ruimte voor minimaal 5 boten”

Niks mis mee toch? Wacht dan maar tot je de foto’s op de volgende pagina ziet! Hier zou ik wel aan kunnen wennen..

Wat vind jij? Reageer hieronder