Gehandicapte man zit 45 minuten vast want gemeentemedewerker neemt eerst even pauze

We lopen allemaal wel eens tegen de bizarre onaardigheid van gemeentemedewerkers aan! Het is natuurlijk algemeen bekend dat ze hele vaste begin en eindtijden hebben en dat er absoluut geen mogelijkheid is tot enige uitzondering. Wie om 17:01 uur aankomt op het gemeente kantoor om toch nog even op de wachtlijst voor een parkeervergunning te worden gezet of om een afspraak te maken voor een nieuws paspoort of rijbewijs komt vaak bedrogen uit. Kom de volgende dag maar terug, alle computers staan al uit en alle medewerkers zijn al vertrokken!

Zo ook een gemeentewerker uit Venlo die eerst zijn eigen pauze verbood boven het helpen van een weerloze gehandicapte man die vast zat in een grindpad, aldus 1Limburg.

De arme man zat met de wielen vast in een grindpad op een begraafplaats in Venlo en zwaaide om hulp naar een gemeentemedewerker. De gemeentemedewerker zag dit maar kon “helaas” niet helpen omdat hij net pauze had, zo schrijft de Limburgse nieuwssite. Uiteindelijk zou iemand anders de arme man van 62 jaar uit de brand hebben geholpen en was hij na 45 minuten eindelijk bevrijd!

De gemeente zegt niet te spreken te zijn over de actie en de reactie van de gemeentemedewerker. De medewerker is momenteel ingezet op de begraafplaats zodat hij, nu hij op een afstand tot de arbeidsmarkt verkeert’, zodoende enige werkervaring kon opdoen. Op de begraafplaats worden lagere eisen gesteld aan sociale vaardigheden en dat is ook te merken als we dit zo lezen..

De gehandicapte man heeft inmiddels excuses aangeboden gekregen van de gemeente.

Bron: De Telegraaf Beeld: Youtube