Gelekt: Deze BN’ers doen mee aan Expeditie Robinson 2019

Expeditie Robinson fans opgelet! Er komt namelijk weer een nieuw seizoen aan met onmogelijke proeven, weinig eten en moeilijke opdrachten. De opnames zijn als het goed is in volle gang op dit moment, want een paar dagen geleden zijn de eerste deelnemers gespot op Schiphol. Benieuwd wie er meedoen? Lees snel verder.

Wie er meedoen aan Expeditie Robinson is elk jaar weer een groot geheim. Dit jaar is het echter wel iets minder top secret dan andere jaren. Een oplettende vakantieganger spotte namelijk een flinke groep BN’ers samen op het vliegveld. Er ging natuurlijk gelijk een belletje rinkelen en hij/zij maakte een filmpje van de groep. Bekijk de video hieronder. Spot jij wie het zijn? Of deze BN’ers ook echt meedoen is nog niet zeker, maar het internet denkt dat onderstaande BN’ers meedoen.

1. Roy Donders

Harde krullen, worstenbroodjes en huispakken, do we need to say more?

2. Frank van der Lende

Frank is een radiopresentator bij NPO 3FM en hij werd natuurlijk gelijk herkend door zijn lange haren.

3. Kelvin Boerma

Kelvin kennen we natuurlijk allemaal door zijn YouTube-kanaal Kalvijn, waar hij regelmatig video’s uploadt.

4. Tom of Tim Coronel

Tom is een Nederlands autocoureur. Hij heeft een tweelingbroer Tim, dus het is nog onbekend welke van de twee broers op het eiland verblijft.

5. Thomas Berge

Oftewel Chiel Ottink, de Nederlandse zanger die vroeger een hit scoorde met ‘Mijn luchtballon’.

6. Rob Geus

Kennen we allemaal van het tv-programma De Smaakpolitie en Red mijn vakantie. ”Man, man, man, man… of daar word ik nou vrolijk van!”

Bron: Girlscene

Wat vind jij? Reageer hieronder