Geliefde 10 jaar oude jongen die vecht tegen zeldzame vorm van kanker overleden

De 10-jarige Lewis Bryant overleed woensdag na zijn strijd tegen een zeldzame vorm van botkanker. Hij werd eerder dit jaar gediagnosticeerd met de ziekte, maar Lewis familie en gemeenschap gaf de jonge jongen in zijn laatste dagen alle steun die hij zich kon wensen.

Volgens WSAZ News, werd er bij Lewis in Maart dit vastgesteld dat hij stadium 4 osteosarcoom had, een agressieve vorm van botkanker. De 10-jarige uit Mason County in West-Virginia heeft zich tijdens zijn hele lijdensweg van zijn positieve kant laten zien.

Begin augustus bracht de familie van Lewis hem naar huis voor de palliatieve zorg. De lokale gemeenschap kwam samen om de straat op te gaan met borden die het jongetje welkom haten toen hij met een ambulance naar zijn huis reed.

Zijn familie een verklaring uit op zijnFacebook-pagina waarin hij zei: “Vanavond heeft Lewis zijn laatste adem uitgeblazen en is hij naar de hemel gegaan. Denk aan Tabbie, zijn broers en zussen en alle familie in jullie gebeden. We danken iedereen voor alle gebeden en liefde.”

Onze condoleances gaan naar de familie en vrienden van Lewis en de leden van zijn gemeenschap

Bron: APOST