Gezondheidsfeitje: Wat er met je vingers zal gebeuren als je ze te vaak kraakt of knakt

Iedereen heeft wel zo bepaalde gewoontes die eigenlijk niet heel erg goed voor je zijn. Bij roken is het natuurlijk algemeen bekend dat het niet goed is voor je gezondheid, maar er zijn ook heel erg veel gewoontes van mensen waarvan niet direct bekend is dat het niet goed voor je is.

Merk je dan ook bij jezelf dat je iets waar heel erg vaak op een dag doet dan kun je er beter maar voor zorgen dat je opzoekt of dit wel echt goed voor je is.

In deze video krijg je te zien dat er verschillende onderzoeken bestaan over de gevolgen van het knakken van je vingers. Er zijn namelijk mensen die beweren dat dit enkel en alleen positieve gevolgen voor hen heeft gehad, maar er zijn ook onderzoeken die precies het tegenovergestelde beweren.

Het is dan misschien ook wel handig om vervolgonderzoek te doen op dit gebied, omdat dit het één en andere duidelijk kan gaan maken. Verder blijft het geluid van iemand die zijn vingers knakt natuurlijk wel heel erg vervelend en dus kan je dit maar beter bij je gewoontes weghouden!

Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Volgendevideo