Gozer zit compleet onder de duim bij zijn vriendin die hem de baas is

Vroeg of laat komt iedereen op een punt waarop een vriendschap plotseling verwaterd. Een goede vriend heeft plotseling geen zin meer om uit te gaan, als hij in de stad is drinkt hij alleen maar Cola light en na 1 uur ’s nachts is hij spoorloos verdwenen. Waar je vroeger op ieder moment van de dag af kon spreken, moeten jullie nu ineens ‘dates’ in gaan plannen. Klinken deze symptomen herkenbaar? Grote kans dat je vriend dan onder de plak zit. En flink ook.

Zodra deze tekenen zichtbaar worden weet je hoe laat het is. Er is een nieuwe liefde in het spel en jij staat niet langer op de eerste plek. Bij De Wereld Draait Door werd een video laten zien waar van een stel, waarbij duidelijk zichtbaar was dat de man duidelijk niet de broek aan had in hun relatie.

Het stelletje was bezig met het opmeten van hun oppervlakte in de woonkamer. Maar hoe moet dat nou, de meningen waren een tikkeltje verdeeld. De jongeman heeft al precies door hoe hij dat wil gaan doen maar zijn vriendin wil daar niets van weten. Hij lijkt wat tegengas te willen geven voor de camera maar al snel blijkt hij flink onder de duim te zitten. Bekijk de video hieronder: