Haagse Partij wil een ’Halalstrand’ in Den Haag

Volgens de Telegraaf en de Haagsche Courant. ligt er een opmerkelijk voorstel op tafel, namelijk een aanvraag naar een ‘Halalstrand’ in Scheveningen, Den Haag. Raadslid Arnoud van Doorn liet weten dat volgens hem, moslims zich onprettig kunnen voelen bij schaars gekleden mensen.

Aangezien het opmerkelijke voorstel is nog niet bekend of het gemeentebestuur hier serieus op in gaat of dat ze het laten voor wat ze denken dat het is, een grap. Aangezien nudistenstranden al lange tijd bekend zijn in Nederland, leek het Arnoud van Doorn een perfect alternatief voor mensen die een voorkeur hebben om goed gekleed naar een strand te gaan.

Vrouwen worden volgens Arnoud van Doorn ook regelmatig ongepast aangesproken door anderen, voornamelijk door personen van het andere geslacht. Een keuze voor hen zou dus ook kunnen zijn om dan gebruik te maken van het ’Halalstrand’.

Het klinkt misschien gek, maar als je er over nadenkt is het misschien niet zo gek?! Wat vind jij van het voorstel? Vind je dit te ver gaan of moeten we juist rekening houden met alle Nederlanders, ongeacht religie, huidskleur, etc. Laat het ons weten in de comments!

Bron en afbeeldingen: De Telegraaf en Haagsche Courant (Foto is enkel ter illustratie)

Wat vind jij? Reageer hieronder