Heb jij de nieuwe vriend van Samantha de Jong (Barbie) al gezien? Heel anders dan je zou verwachten..

Geweldige Roddelqueen Michella Kox houdt zich bezig met alle leuke en spannende weetjes en roddels in BN’ers-land! Zo heeft ze een eigen item in Temptation Islandtalk, nu heeft ze ook een eigen YouTube kanaal waarbij ze gasten ontvangt en je helemaal op de hoogte brengt van alle leuke nieuwe en spannende weetjes en roddels!

De ene roddel is nog leuker dan de ander! Zo heb je de foto’s die ze verzameld van de verleiders op Temptation Island waar zij zo van Smullen! (Wil je verleider Lizzy zien zoals ze er vroeger (TOTAAL ANDERS) uitzag? Klik dan hier.

Nu heeft ze weer een leuke gossip, namelijk: Over het uiterlijk van de vriend van Samantha de Jong of beter bekend als BARBIE!

We kennen Barbie natuurlijk allemaal als een poppetje die van Barbie Ken houdt met veel spieren! Een “Anabool” zoals ze zelf altijd zegt! Dit keer is ze alleen niet voor de anabool gevallen maar voor de charmes van “een gewone man”.

Dit keer schuift Barbie aan bij het Youtube programma van Kox en vertelt ze ronduit over haar nieuwe Lover! Kox staat verstelt van het uiterlijk van haar vriend Maron Hill “Dit is de nieuwe vriend van Barbie, beste mensen”, zegt Michella voordat ze Samantha’s lover in beeld roept. “Ik vind hem ook helemaal geen macho ofzo”. Barbie is het er mee eens. “Hij is gewoon heel normaal, hij is geen anabool”.


Wat vind jij? Zal dit een blijvertje zijn? We wensen haar in iedere geval heel veel geluk!


Bekijk de beelden zelf hieronder: