Heftige beelden: All Stars-acteur slaat vrouw bont en blauw

Acteur Raymi Sambo, onder meer bekend van All Stars en Spangas, heeft tijdens oudejaarsavond een voor hem onbekende vrouw bont en blauw geslagen. De twee kregen ruzie en dat liep zo uit de hand dat Raymi de vrouw fysiek begon aan te vallen.

Raymi vierde oud en nieuw een besloten feest in een cafe in de Amsterdamse wijk IJburg. Ver na twaalf uur ontstond er een discussie tussen Raymi en een andere bezoekster, buiten op het terras. Vervolgens werd de vrouw vol op haar gezicht geslagen door de Spangas-acteur.

De vrouw is naderhand naar het ziekenhuis gegaan en houdt twee blauwe ogen, een lichte hersenschudding en misschien een gebroken neus over aan het incident. De vrouw, wiens naam bekend is op de redactie, laat aan Shownieuws weten aangifte bij de politie te gaan doen.

Raymi Sambo stond in 2019 nog op de buhne met zijn show F*ck The Police, een theatervoorstelling waarin hij aandacht vraagt voor ‘etnisch profileren’. Tevens heeft hij een stichting die zich inzet voor ‘intolerantie jegens bepaalde groepen in de samenleving’.

Bron: Shownieuws