Het moet niet gekker worden: Stelletje verhult geslacht van puppy met een feestje

Een gender reveal feestje is een soort feestje wat vanuit Amerika over is komen waaien. Hierbij geven we een briefje met het geslacht erop aan een bakker om een blauwe of roze vulling in onze taart te maken maar ook aan party winkels die dan de goede kleuren ballonnen verzamelen en in een box doen. We leven nu in een tijdperk waarbij we alles voor onze honden doen. Onze hond wordt gezien als een volwaardig lid van de familie. En zelfs in de hondenhalsband stoppen we zo ontzettend veel aandacht, alles voor, met en aan een hond vinden we belangrijk en we zorgen ervoor dat we alle dierenbenodigdheden in huis hebben voor onze geweldige kleine grote vriend zoals een honden mand, hondenspeeltjes of een hondenriem.

Zo ook de ouders van de kleine Percy, een prachtige mooie witte Shiba Inu Pup die werd geadopteerd door Lily Denesha and Paul Callahan maar voordat het zo ver is, lieten ze al hun volgers in de maling door deze foto:

Lily is gek op babyshowers en gender reveal feestjes en wilde dit graag organiseren nu zij voorlopig nog niet van plan zijn een kindje te nemen. We moeten zeggen dat we het hilarisch vinden! Kijk zelf voor de grappige foto’s hieronder:

De foto’s op de volgende pagina zijn echt te aandoenlijk, vergeet niet ook op de volgende pagina te kijken!

Wat vind jij? Reageer hieronder