Het plaatje wat je als eerste ziet kan je een hoop vertellen over je persoonlijkheid.

Studies hebben aangetoond dat mensen mogelijk interpreteren wat ze anders zien, afhankelijk van hun persoonlijkheid. De ogen zien alles maar de hersenen kiezen eerst wat het belangrijkst voor je is. In deze specifieke test zie je wat voor jou het meest waardevol is.

Persoonlijk houd ik erg van quizzen en tests. Onthoudt alsjeblieft dat het gewoon een spel is – neem het niet al te serieus! Als je echter merkt dat de resultaten precies goed zijn, is het misschien niet alleen maar een grapje.

1. Wat zie jij als eerste?

Zebra: Je bent een extrovert: je houdt van praten, feesten, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen doen. Het volgen van een routine is niet jouw stijl.

Leeuw: Je bent een introvert: je houdt ervan om alleen tijd door te brengen of met het gezelschap van een geliefde, een glas van je favoriete drankje en een paar afleveringen van je favoriete tv-programma.

2. Wat zie jij als eerste?

Boom: Je kunt een beetje stil zijn. Dit is niet omdat je verlegen bent. Je houdt gewoon van wie je bent en je hebt geen goedkeuring van iemand nodig.

Gorilla: je bent een maximalist en een perfectionist. Houd er wel rekening mee dat je soms te kritisch bent en mensen pijn kunt doen.

Leeuwin: je hebt een zeer sterke persoonlijkheid en laat niemand je in de weg staan.

Vis: Je bent erg gevoelig en hebt een zachte persoonlijkheid en een zorgzaam hart. Laat andere mensen het niet als vanzelfsprekend beschouwen.

3. Wat zie jij als eerste?

Baby: Je vindt het leuk om tijd voor jezelf te hebben. Voel je niet schuldig als je gewoon geen zin hebt om uit te gaan. Dat is goed, wees jezelf.

Koppel: Je houdt van je vrienden en hoewel je niet van luide feesten en grote groepen houdt, heb je een paar hele goede vrienden en zou je absoluut alles voor ze doen.

Bomen: Je hebt een zeer sprankelende persoonlijkheid en je staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Verandering is geen probleem voor jou. Sterker nog, je houdt van verandering!

4. Wat zie jij als eerste?

Bomen: Je hebt een goede intuïtie en vertrouwt die altijd. Je hebt een erg relaxte persoonlijkheid en houdt ervan om rustig wat tijd te besteden aan niets doen.

Tijger: “Maak je geen zorgen als het probleem je niet hindert.” Dit gezegde gaat helemaal over jou! Je hebt een zeer sterke geest en als je eenmaal een beslissing hebt genomen kan niets je doen twijfelen dat het de juiste keuze was.

5. Wat zie jij als eerste?

Bomen: Je eindeloze energie is om jaloers op te zijn. Je bent spontaan en staat altijd klaar om nieuwe plekken te ontdekken. Je kunt onmogelijk 2 dagen hebben die precies hetzelfde zijn.

Gezicht: Je houdt ervan alles op orde te hebben. Als je alles goed gepland hebt en weet wat er morgen, de week erna of zelfs de maand erna gebeurt, voel je je veilig en op je gemak.

(Bron: Bright Side)