Hij gooit de nieuwe auto in de rivier om wraak te nemen: zijn ouders hadden hem namelijk geen Jaguar gegeven

Aandacht en geschenken van onze ouders, familieleden en vrienden ontvangen lijkt het mooiste wat er is; heel vaak, en misschien merken we het niet altijd, lopen we het risico onze kinderen op deze manier te verwennen. Nooit tevreden, altijd op zoek naar nieuwe prikkels, zonder permanente waarden en altijd emotioneel veranderlijk. Het waargebeurde verhaal waar we je over gaan vertellen, is hiervan het ongelooflijke gevolg.

Hij gooit de nieuwe auto in de rivier om wraak te nemen: zijn ouders hadden hem namelijk geen Jaguar gegeven

Het absurde feit overkwam een jongen uit Haryana, in India, die voor zijn verjaardag een gloednieuwe witte BMW ontving; maar, teleurgesteld door het dure geschenk (de auto heeft een marktwaarde van 45.000 euro), besluit het feestvarken zijn ouders een lesje te leren…

Woedend dat hij in plaats daarvan geen Jaguar heeft ontvangen, gooit de jongen uit Haryana de BMW in de rivier en filmt het met zijn videocamera, dat hij vervolgens naar zijn ouders zal sturen.

Een gebaar dat duidelijk de aandacht trok van voorbijgangers, die onmiddellijk hun best deden om de nodige hulp te roepen en de zeer dure witte BMW op het “droge” te brengen die was afgewezen door de jarige die nu blijkbaar spijt had van zijn gebaar.

Een ongelooflijk verhaal dat niets anders doet dan ons eraan herinneren dat we niet alles aan onze kinderen moeten geven, en dat minder bezitten betekent meer waarden en zorg voor anderen hebben, in plaats van voor levenloze voorwerpen.