Hij is 31 jaar oud, zij is 91: dit echtpaar laat iedereen zien dat ware liefde geen leeftijd kent

Hij is 31 jaar oud, zij is 91; als je het uitrekent, is het verschil 60, dat van de jonge Kyle Jones en “oma” Marjorie McCool. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in een boekhandel in 2009; zij was 37 jaar gescheiden van haar ex-man, en hij gaf de voorkeur aan een natuurlijker en veel “volwassener” vrouw dan zijn jonge leeftijd. Hun relatie is zeker niet onopgemerkt gebleven…

In een interview met This Morning hebben zowel Kyle als Marjorie onthuld dat hun relatie niet alleen sentimenteel is, integendeel. Ondanks het vooroordeel van de meeste mensen, is hun relatie vooral gebaseerd op het seksuele en fysieke. Zoals Kyle in het interview vertelt:

“We hebben een heel fysieke relatie. We praten af en toe aan de telefoon, maar in werkelijkheid is die van ons een nogal seksuele relatie […] Ik praat niet graag over grijs haar, ik noem het liever platina. Ik geef de voorkeur aan natuurlijk haar.”

Maar opgelet; zoals Kyle stelt, is hij geen roofdier van oude dames op zoek naar een erfenis of geld; zoals hij later onthulde, onderhoudt hij niet alleen een fysieke relatie met Marjorie, maar tegelijkertijd met vijf andere oudere dames!

Als de vrouw van 91 er al jaloers op is, zei ze: “In het begin wel, ik was jaloers op deze andere vrouwen, maar elke keer als hij bij me terugkomt, vertelt hij me dat ik absoluut de beste ben!”

Wat te zeggen… veel geluk voor Kyle en Marjorie die we een lang leven vol liefde en… plezier tussen de lakens wensen!

Bron: Bekijkdezevideo & Daily Mail & Youtube