Hoeveel meisjes zie jij in deze verwarrende foto? – 9 van de 10 volwassenen heeft het fout

Eén, twee, drie … wacht, hoeveel meisjes zie jij nou op deze foto? Dat is de vraag die mensen online al ruim een week lang bezig houdt, maar niemand goed kan beantwoorden. De Zwitserse fotograaf Tiziana Vergari heeft de foto op Instagram geplaatst als onderdeel van een hashtag-project en deze heeft ondertussen al meer dan 21.000 likes en 4.000 reacties ontvangen.

Ikzelf ben een paar keer van antwoord veranderd. Telkens als ik denk dat ik de optische illusie heb begrepen, zie ik iets nieuws dat me ertoe doet twijfelen aan mijn antwoord. Dus hoe denken jullie nou over deze optische illusie?

De antwoorden variëren van 2 tot 13 en sommige mensen zien een 2-ling, 3-ling of zelfs 4-ling in de afbeelding, waardoor het totale aantal meisjes op de foto moeilijk te raden is.

Wat denk jij? Bekijk de foto hieronder en beslis zelf!

Degenen die 2 meisjes beweren te zien, zeggen dat beide meisje een spiegel naast zich heeft, die een replica van de spiegels maakt en meerdere afbeeldingen van dezelfde twee meisjes weergeeft. Degenen die 3 meisjes zien, zeggen dat het meisje helemaal links naar zichzelf in de spiegel kijkt, terwijl de 2 aan de rechterkant naast haar naar elkaar aankijken.

Degenen die 4 meisjes zien, zeggen dat de reflectie begint na de 1ste 4 meisjes aan de linkerkant.

Ik kan niet wachten om je gedachten te horen over deze ongelooflijke visuele puzzel! Hoeveel meisjes zijn er volgens jou op de foto te zien? Heeft het antwoord je verrast?

Bron: Newsner