Jake wordt wakker met een blauw oog en een kater – vindt een briefje en barst in tranen uit

Ik vond dit verhaal eerder vandaag en ik moest het gewoon met je delen. De man in dit verhaal wordt wakker met een blauw oog en herinnert zich slechts delen van de nacht ervoor. Wat er daarna gebeurt, is … Ik zal het verhaal nog niet voor je spoilen!

Een getrouwde man, Jack wordt wakker met een enorme kater na een avondje drinken met de jongens.

Hij herinnert zich niet eens meer hoe hij thuiskwam van het feest.

‘O, verdomme,’ denkt hij bij zichzelf, zich afvragend of hij de avond ervoor iets verkeerds heeft gedaan.

Jack moest zichzelf dwingen zijn ogen te openen. Het eerste wat hij zag waren een paar aspirines naast een glas water op het nachtkastje. Hij gaat rechtop zitten en ziet zijn kleding voor zich, helemaal schoon en gestreken.

Hij neemt de aspirines en schrikt zich rot als hij een blauw oog in de badkamerspiegel naar hem ziet staren.

Dan ziet hij een briefje op de hoek van de spiegel in rood met kleine hartjes erop en een kus van zijn vrouw in lippenstift:

“Lieverd, gisteravond kwam je dronken thuis en maakte een enorm kabaal. Maar maak je geen zorgen! Het ontbijt staat op het fornuis. Ik ging vroeg weg om boodschappen te doen om vanavond je favoriete diner te maken. Ik hou van je schat!
Love, Jillian ”

Hij strompelt de keuken in en natuurlijk is er een warm ontbijt, dampende koffie en de ochtendkrant die allemaal op hem aan het wachten zijn. Zijn zoon zit aan tafel van zijn ontbijtje te genieten.

Jack vraagt: “Zoon … wat is er gisteravond gebeurd?”

‘Nou, je kwam om 3 uur s ochtends thuis, stomdronken en niet meer voor rede vatbaar. Je viel over de salontafel en brak hem. Toen viel je omver in de gang, daar heb je dat blauwe oog waarschijnlijk van.’

Verward vraagt Jack ​ zijn zoon: “Dus, waarom is je moeder in zo’n goede bui? En waarom staat er ontbijt op de tafel op me te wachten?”

Zijn zoon antwoordt: “Oh DAT! Toen mama je naar de slaapkamer sleepte en probeerde je broek uit te doen schreeuwde je: ‘Laat me met rust, ik ben getrouwd! Ik ben getrouwd!'”

Jack was zo opgelucht dat hij zijn tranen niet kon bedwingen!

DEEL dit verhaal als jij ook zo hard moest lachen!
(Bron: The Laugh Bible)