Jetskiën in Lake Powell is dé next-level trip met je vrienden

Jetskiën is voor de meesten vast en zeker een onvergetelijke ervaring. Lake Powell in Amerika voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Door de smalle paden tussen de rotsen wordt de omgeving nog unieker. De bochten zijn scherp en de snelheid op open water is hard: dit is jetskiën zoals het hoort.

Jetskiën op hoog niveau

Jetskiën is één van de vele watersporten die een ongelofelijke adrenaline met zich meebrengt. Je bent overgeleverd aan het water en gaat daarbij ook nog eens pittig snel. Scherpe bochten en de wind door je haar maken de ervaring helemaal af. Jetskiën over Lake Powell is echter van nog hoger niveau.

Jetskiën in Lake Powell

Een unieke ervaring

Het meer ligt op de grens tussen de Amerikaanse staten Utah en Arizona en bestaat uit verschillende rotspartijen. Je racet over de smalle paden heen die tussen deze rotspartijen zijn ontstaan.

Hierdoor wordt het goed manoeuvreren en opletten hoe je stuurt. Als afwisseling bevinden zich er ook genoeg bredere gedeeltes op de vaarroute. Daar kan je dan dus ook met een gerust hart die motor optrekken om uit te vinden hoe hard die jetski kan gaan. Als we onderstaand filmpje moeten geloven is dat heel hard.

Kijk hem zelf:

Bron: MAN MAN