Jochie redt 20-jarige zus van verdrinkingsdood nadat ze beroerte kreeg en in zwembad viel

Een kleine jongen uit de Amerikaanse staat Georgia wordt als een held geprezen nadat hij zijn zus redde van de verdrinkingsdood nadat ze in een zwembad was gevallen.

Morgan Smith (20) stond vorige week aan de rand van het zwembad toen ze plotseling zwarte vlekken voor haar ogen kreeg. Van wat er daarna gebeurde, herinnert ze zich niets meer.

Aiden McCullough (7) legde aan CBS 47 Action News JAX uit dat zijn zus een beroerte had en achterwaarts in het zwembad viel. Het jochie handelde pijlsnel, greep zijn zus bij het haar en hield haar boven water. Hij zei dat hij om hulp schreeuwde tot er iemand naar buiten kwam gelopen.

Smith zegt nu dat ze haar broertje eeuwig dankbaar is. Ze is Aiden dankbaar dat hij ‘op het juiste ogenblik op de juiste plaats’ was.

Voor haar is Aiden meer dan een held. Hij is een ‘engel’.

Smith vertelde aan de nieuwszender:

“Ik weet dat er echte engelen bestaan, want ik heb het geluk hem die van mij te noemen. Ik heb een alledaagse superheld in mijn leven.”

Sinds het ongeluk is de band tussen Smith en Aiden nog hechter geworden.

Smith verklaarde aan CNN dat ze zonder Aiden zeker verdronken was. “Hij heeft nooit geleerd hoe hij me moest helpen. Hij wist gewoon dat ik hulp nodig had en deed het”, verklaarde Smith.

Laten we deze kleine held overladen met hartjes!

Bron en afbeeldingen: People