Jongen met Down Syndr wordt afgewezen voor gala, dan verschijnt date en trekt mam het niet meer

Het vinden van een date voor een gala heeft een hoge prioriteit voor elke 17-jarige, dus het kan een zware slag zijn voor je zelfvertrouwen als niemand met je mee wil gaan.

Daniel Rivas, een 17-jarige jongen uit Arizona met het syndroom van Down, is net als alle andere kinderen van zijn leeftijd, met dezelfde dromen en verlangens van de meeste tieners.

Op een dag hoopt hij naar de universiteit te gaan en een chef-kok te worden. Maar tot die tijd wil hij van zijn middelbare school genieten, en dat omvatte het bijwonen van zijn schoolgala met een date.

Helaas werd Daniel afgewezen door elk meisje die hij vroeg.

De zeventienjarige Daniel Rivas was opgewonden om naar het schoolgala van zijn middelbare school te gaan. Zijn moeder Tonya Rivas was ook enthousiast voor haar zoon.

Er was echter maar één probleem. Hij had geen date.

Nadat ze verschillende meisjes had gevraagd en elke keer opnieuw werd afgewezen, keerde het woord van Daniëls dilemma terug naar de tiende nivelleermachine Kylie Fronius.

Toen Kylie hoorde dat Daniel een date nodig had, deed ze meteen een stap en wilde ze haar klasgenoot verrassen.

Dus, vroeg ze Daniel om op een dag haar date te zijn op school. Natuurlijk was Daniel blij met het voorstel van Kylie.

‘Iemand heeft de tijd genomen om mijn zoon mee naar huis te nemen’, zei Tonya Rivas, de moeder van Daniel, terwijl haar stem vol emotie was.

‘Woorden kunnen niet eens beschrijven wat ik nu voel,’ voegde ze eraan toe, verbluft door Kylie’s vriendelijke gebaar.

Daniel’s moeder Tonya was ontroerd en verbijsterd over de vriendelijkheid van het meisje.

“Het is niet dat Daniel een handicap heeft. Kylie zag geen handicap. Dat is wat je hart als moeder wil. ‘

Toch was deze onverwachte verrassing nog maar het begin voor de jonge knaap. Nadat het lieve voorstel van Kylie de sociale media trof, trok het de aandacht van het lokale nieuws.

Toen Fox5 News de wind in de zeilen nam, toonden ze de tieners in een uitzending die duizenden harten won.

“Ik denk niet aan kinderen met een handicap,” vertelde Kylie aan Fox 5 KVVU-TV. “Ik zie ze niet als anders,” voegde ze eraan toe.

“Ik hoop dat ik zijn avond leuk kan maken.”

Wat de tieners echter niet wisten, was dat ze ook een gigantische verrassing aan het plannen was welke je op de volgende pagina kan zien met als bonus een geweldig filmpje ervan..

Wat vind jij? Reageer hieronder