Jongen verveelt zich – Stopt 29 magnetische ballen in zijn jongeheer en gaat bijna dood

Tijdens de adolescentie is iedereen nieuwsgierig naar hoe het lichaam werkt. Je mag nieuwe dingen testen en ervaren, maar tegelijkertijd moet je voorzichtig zijn. Vooral als het gaat om de meer gevoelige delen van het lichaam.

Het kan voor een persoon schokkend zijn om erachter te komen hoe zijn lichaam zich ontwikkelt. Omdat er in het leven zoveel dingen veranderen in een oogwenk. Je moet geduld hebben, maar je moet natuurlijk hulp en begeleiding zoeken als je denkt dat je het nodig hebt.

Een jonge man uit China wachtte echter drie maanden om naar de dokter te gaan – nadat hij 29 magnetische ballen in zijn penis had gestopt ‘uit nieuwsgierigheid’, meldt Ladbible.

In de provincie Shaanxi in Beijing, eerder in mei, werd een tiener met hevige buikpijn naar het ziekenhuis gebracht. Hij schaamde zich om het hele verhaal aan zijn ouders te vertellen, maar de artsen zouden snel de oorzaak van zijn pijnen achterhalen.

Na de röntgenfoto’s was het duidelijk dat het kind onder het mes moest gaan.

Heeft een volledig herstel gemaakt

De tiener had iets vreemds in zijn urinebuis gestopt en dat had voor vreemde gebeurtenissen gezorgd..

Volgens uroloog Zhang Yanyan had de tiener 29 magnetische balletjes in zijn urinebuis gestopt- en deze vormden een strak cluster in de blaas van de jongen.

“Het was vanwege nieuwsgierigheid”, zegt dokter Yanyan, volgens Ladbible.

De tiener had er spijt van dat de magneten in zijn urethra waren gestopt, maar het was iets te laat, omdat sommigen van hen uit elkaar gingen en binnen bleven toen hij ze probeerde uit te trekken. Vervolgens probeerde hij ze eruit te persen, maar het was niet mogelijk.

Volgens de site bevestigden de rapporten dat de operatie soepel verliep en dat het kind volledig hersteld was. En dankbaar!

Na het incident vertelde Yanyan hoe belangrijk het is voor jonge mensen om begeleiding te krijgen tijdens hun tienerjaren.

“Ze zijn nieuwsgierig en hebben scholing nodig”, zei hij.

Natuurlijk is het belangrijk dat we jongeren helpen om de juiste informatie en begeleiding over dit soort onderwerpen te krijgen. Zodat we dergelijke incidenten kunnen voorkomen!

Druk op DELEN als je het daarmee eens bent!