Jongetje ziet zijn ouders de liefde bedrijven – zijn opmerking de volgende dag is goud

Als je kleine kinderen hebt, kan het lastig zijn om privacy te krijgen voor intieme momenten. En als je eenmaal een moment voor jezelf hebt, ben je vaak zo moe dat je liever gewoon zou gaan slapen.

Laat maar zitten als de kinderen toevallig bij je binnenlopen, want dan moet je wat uitleggen. Dat is precies wat er gebeurde met het koppel in dit verhaal – met hilarische gevolgen!
 
Op een avond loopt kleine Pieter bij zijn ouders binnen terwijl ze de liefde bedrijven. Pieter kijkt verward en vraagt: “Pa, wat ben je aan het doen?”

“Weet je hoe je altijd al een klein broertje wenste?” Zijn vader antwoordt: “Ik breng je broer in je moeder zodat hij binnen negen maanden bij ons kan zijn.”

Kleine Pieter is heel blij dit te horen. Eindelijk een broer! Hij doet de deur dicht en gaat naar zijn kamer, denkend aan alle spelletjes die ze samen kunnen spelen.

Plots, slecht nieuws

Een paar dagen later komt vader thuis van zijn werk, alleen om de kleine Pieter op de stoep voor de deur te zien huilen.

Papa vraagt ​​wat er aan de hand is, en Pieter zegt: “Weet je nog het kleine broertje dat jij en mama de laatste avond maakten?”

“Ja, dat weet ik nog wel. Wat is er mis?”

‘Nou, vanmorgen heeft de postbode hem opgegeten.’

DEEL als je lachte!