Kappersafspraak van premier Mark Rutte op 6 maart roept vragen op

Dinsdagavond staat er weer een nieuwe persconferentie van demissionair premier Rutte en demissionair minister Hugo de Jonge op het programma. Premier Rutte blijkt al een afspraak bij de kapper te hebben gemaakt. Bevestigt hij daarmee de aankomende versoepeling voor ‘contactberoepen’?

Frank Dane belde in de Ochtendshow van Radio 538 met de kapper van Mark Rutte. In dat gesprek ontdekte hij dat de premier al een afspraak heeft staan, op 6 maart. Dane concludeerde daar natuurlijk uit dat kappers na 2 maart inderdaad weer open mogen. Maar volgens de Rijksvoorlichtingsdienst zit het iets anders in elkaar.

Kappersafspraken Mark Rutte

Mark Rutte blijkt zijn kappersafspraken namelijk al een jaar vooruit in te plannen. De afspraak voor 6 maart maakte hij dus al vóórdat de kappers in december weer dicht moesten. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst gaat Rutte pas weer als het mag. Het kan dus zijn dat hij deze afspraak gewoon heel handig heeft gepland en geluk heeft dat hij bijna direct na de mogelijke opening van de kappers aan de beurt is.

Bron: Libelle, Shownieuws.nl