Kevin Temptation Island rijbewijs kwijt na ongeluk door rijden onder invloed – Wij hebben de Foto’s

Elke keer blijven we zeer geboeid over Temptation Island en volgen we alles op de voet wat daar gebeurt! We kijken het online terug of volgen het trouw op Videoland of op Tv! En we gaan verder dan alleen het programma zelf, we kijken ook naar alles eromheen wat te maken heeft met temptation Island zoals het praatprogramma waar ook de oud deelnemers/verleiders naartoe komen en de verleiders van dit seizoen.

Nu hebben we weer een nieuwtje te aanzien van een deelnemer van vorig jaar. Kevin Malengier (24) uit Oostende (België) maakte woensdagavond een ongeluk mee. Kevin reed terwijl hij eerder gedrongen had en nog onder invloed was. Als gevolg daarvan reed hij in op een auto dat stil stond. Zijn rijbewijs werd daarom 15 dagen ingetrokken door het parket.

Gisteravond, om iets voor 10 uur ’s avonds vond het ongeval waarbij Kevin betrokken was in de Tweebruggenstraat. Kevin Malengier had een stilstaand voertuig van een 53-jarige man uit Bredene te laat opgemerkt en reed er van achter op in. Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen en is er enkel blikschade.

De politie van Oostende bevestigt dat de bestuurder achteraf een positieve ademtest heeft afgelegd, waarop het parket zijn rijbewijs meteen voor 15 dagen liet intrekken. Echter lag de rijbewijs van Kevin nog op het bureau nadat deze eerder door de politie was ingevorderd. Hem staat dan ook een dagvaarding waarbij hij zich moet melden bij de rechtbank en staat hem wellicht ook bijkomend rijverbod en boete te wachten.

We zijn benieuwd hoe dit zal aflopen voor Kevin

Bron:HLN