Kies de minst intelligente persoon in de afbeelding – Wie denk jij dat het is?

Onze keuzes maken ons wie wij zijn. Zelfs wanneer het niet de meest intelligente keuzes zijn die we hebben gemaakt, er is altijd een reden waarom we iets op een bepaalde doen. Dat is gewoon de manier waarop ons onderbewustzijn werkt.

Vandaar dat wij met deze eenvoudige test zijn gekomen: kies één van de figuren in de afbeelding hieronder die volgens jou het domst is. Lees daarna wat dit zegt over jou als persoon:

Bekijk hier wat het zegt over jou!
# 1
Je bent een leider en hoogstwaarschijnlijk een extrovert. De mensen om je heen geloven dat ze je kunnen vertrouwen, hoewel je ook de reputatie hebt om koppig te zijn. Je neemt vaak te snel beslissingen. Probeer wat meer tijd over je ideeën na te denken.

# 2
“Twee keer meten, één keer knippen.” Dit oude gezegde geldt beslist voor jou. Wijsheid en emotionele stabiliteit zijn hoe jij bent. Soms probeer je de verantwoordelijkheid van dingen naar anderen over te brengen. Je bent een aardig persoon en soms voelen mensen om je heen de verleiding om van je te profiteren.

# 3
Je houdt van dromen, maar je dromen zijn heel groot. Toch slaag je er op de één of andere manier in om ze te realiseren. Mensen begrijpen je vaak niet omdat je standpunten voor veel mensen vaag kunnen lijken.

# 4
Je bent een zeer principieel persoon met een eigenzinnige persoonlijkheid. Je hebt overal een mening over en je staat altijd klaar om tegen het systeem in te gaan. Maar wees voorzichtig met het doen van dingen die schadelijk voor jou kunnen zijn, gewoon om anderen iets duidelijk te maken.