Kinderen doodsbang in bios: Horror te zien in plaats van Pikatchu

Het is natuurlijk de nachtmerrie van vele ouders, dat je in een bioscoopzaal zit en de verkeerde film wordt afgespeeld! Het kan van een volwassen film  met veel bloot tot een spannende film met veel enge scenes of beelden. En juist dat laatste gebeurde kortgeleden in een Canadese bioscoop in Montreal. Daar werd in plaats van de nieuwe Pokémon-film Detective Pikachu een hele andere film opgezet, namelijk de horrorfilm The Curse of La Llorana. En deze film is echt heel eng

Je zou denken dat het aan het begin van de film toch niet zoveel uitmaakt en dat kinderen het toch allemaal nog niet snappen en dus niet zoveel meekrijgen maar in de eerste scène van de horrorfilm laat een moeder haar kind al verdrinken. Natuurlijk niet echt fijne beelden om aan je kleintje te laten zien! Nog voordat de film begonnen was waren er al een aantal kinderen aan het huilen omdat zij schrokken van de beelden die ze daadwerkelijk kregen want er werden natuurlijk gezellige beelden van familiefilms of kinderfilms te verwacht, maar in plaats daarvan kwamen er trailers voorbij van de bloedstollende films “Annabelle Comes Home” en “Child’s Play”, meldt The Independent.

De film werd gelukkig al snel stopgezet. Maar tegen de tijd dat het ontdekt werd hadden een aantal ouders de zaal al verlaten met hun kinderen. De bioscoop heeft in een reactie aangegeven dat de twee zalen en de daarbij behorende films en trailers waren verwisseld: de horrorliefhebbers die voor The Curse of La Llorana kwamen, werden namelijk getrakteerd op trailers voor familiefilms, waaronder The Secret Life of Pets 2.

Bron: Metro

Wat vind jij? Reageer hieronder