Lesbische stel sneed penis en testikels van negenjarige zoon af als wraak op de vader

Een moeder en haar lesbische minnaar in Brazilië hebben bekend dat ze haar zoontje van negen hebben vermoord en zijn lichaamsdelen in een koffer en twee rugzakken hebben gestopt – een jaar nadat ze zijn geslachtsdelen hebben verminkt.

Rosana Auri da Silva Cândido, 29, en haar partner Kacyla Pryscila Santiago Damasceno Pessoa, 28, vertelde de autoriteiten dat ze de moord gepland hadden in april nadat ze de penis en testikels van Rhuan Maycon da Silva Castro vorig jaar hadden afgesneden om de vader van de jongen en grootouders van vaders kant te straffen.

Da Silva Cândido vertelde de Civiele politie dat ze probeerde een vagina op haar zoon aan te brengen en ze improviseerde met procedures die op internet werden aangeboden. ‘

Onderzoekers van de federale gerechtelijke politie in Samambaia, Brasilia, zeiden dat ze geloven dat de jongen in 2018 in de westelijke stad Goiania verminkt was.

De verdachten vertelden de autoriteiten dat zij da Silva Castro’s op 31 mei hadden vermoord terwijl hij sliep.

Uit een autopsie bleek dat het kind 11 keer was neergestoken, tweemaal in het hart.

Het lichaam van Da Silva Castro vertoonde ook tekenen van verbranding.

De politie zei da Silva Castro’s werd gestoken door zijn moeder terwijl Santiago Damasceno Pessoa hem vasthield.

Da Silva Cândido zei dat ze het jongetje bleef steken nadat Santiago Damasceno Pessoa een doek met aceton had gebruikt en het over zijn neus en mond had geplaatst om hem bewusteloos te maken.

Het tweetal vertelde aanlokkers dat ze messen en hamers gebruikten om zijn lichaam in stukken te hakken.

De achtjarige dochter van Santiago Damasceno Pessoa werd wakker van de opschudding en was getuige van de barbaarse daad. Volgens politie was ze de sleutel om hen te helpen de moord op te lossen.

De resten van de jongen werden op een barbecuegrill geplaatst, maar de geur was zo sterk dat ze stopten en zijn lichaamsdelen in schoolrugzakken stopten. Zijn gezicht was misvormd.

‘Ana wilde zijn hele huid bakken en wilde het vlees snijden en het in het toilet gooien. De botten zouden verpletterd worden zodat het daadwerkelijk zou verdwijnen, ‘vertelde Santiago Damasceno Pessoa aan verslaggevers tijdens een persconferentie.

Da Silva Cândido en Santiago Damasceno Pessoa werden aangeklaagd en beschuldigd van opzettelijke doodslag, marteling, ernstig lichamelijk letsel en knoeien met het toneel van een misdrijf.

Als ze veroordeeld worden, kunnen beide vrouwen elk 57 jaar in de gevangenis zitten.

Ambtenaren zeiden da Silva Cândido werd vergezeld door Santiago Damasceno Pessoa toen ze vluchtte uit Goiania met da Silva Castro en haar partner’s acht-jarige dochter ongeveer vijf jaar geleden.

Hoofdonderzoeker Guilherme Sousa Melo onderzoekt ook beschuldigingen dat de moeder werd geslagen door de vader en grootvader van haar zoon.

‘De moeder zei dat de jongen de bron van alle problemen was, ze bracht hem in verband met zijn vader, die haar had mishandeld en ze waren van plan hem te doden om een ​​nieuw leven zonder hem te beginnen,’ zei Sousa Melo, volgens Correio Braziliense.

De politie werd gewaarschuwd door jongens die aan het voetballen waren nadat da Silva Cândido en Santiago Damasceno Pessoa werden gespot en de koffer met de lichaamsdelen van da Silva Castro hadden gedumpt.

De resten van het lichaam van da Silva Castro werden bij hen thuis aangetroffen in twee rugzakken.

Beide verdachten worden in afzonderlijke cellen gehouden zonder contact met andere gevangenen in het Papuda Penitentiary Complex.

Het is onbegrijpelijk en hartverscheurend hoe sommigen hun kinderen pijn durven te doen, terwijl ze zo onschuldig zijn! Deel dit artikel met je vrienden en familie als jij ook tegen geweld tegen kinderen bent!

Bron: Daily Mail