Maak kennis met de dating app waarbij het lot van jouw liefdesleven in de handen van je vrienden ligt

Wil het jou maar niet lukken om te slagen in de liefde? En ben jij ook zo iemand die het iets te spannend vindt om je in te schrijven voor een dating app? Misschien hebben wij een heel goed alternatief voor jou, namelijk een dating app waarbij jij niks hoeft te doen. Het lot van jouw liefdesleven ligt namelijk in de handen van je vrienden.

Ship dating app

Het is heel eenvoudig. Net als alle andere dating apps heb jij een eigen profiel, maar wordt deze niet beheerd door jou, maar door je vrienden. Zij zullen dus mensen liken en disliken op basis wat zij een goede match voor jou vinden.

daten

Het is handig om aan te geven aan je vrienden wat je precies zoekt in een partner en wat echt een afknapper is voor jou. Je vrienden zullen vervolgens swipen, contact maken, een date regelen en eigenlijk moet je het ook zo zien: je kan zelf nooit een blauwtje lopen omdat jij niet bewust bent van wat er allemaal gebeurt omdat het iemand anders is die al het werk voor je doet.

Het enige wat jij hoeft te doen is aanwezig te zijn op de afgesproken plek voor een date en als je vrienden je heel goed kennen, hebben ze vast een leuke date voor je geregeld.

De enige vraag is dus: vertrouw jij je vrienden genoeg?

Update: de app is nóg niet verkrijgbaar in Nederland maar we houden jullie op de hoogte.

Bron: Fem-fem