Mama die 7 kinderen moest afstaan aan maatschappelijke dienstverlening is OPNIEUW zwanger

Een moeder die zeven kinderen heeft moeten afstaan is weer zwanger van baby nummer acht. De vrouw, die eind twintig is, moet later dit jaar bevallen, heeft een rechter van het familierecht laten weten.

Haar ouderschap is in de loop van de jaren vele keren beoordeeld en uit elk onderzoek bleek dat ze een kind niet veilig of adequaat kon opvoeden, zei rechter Stephen Wildblood.

Hij prees de ‘enorme inspanningen’ van maatschappelijk werkers die geprobeerd hadden om te zorgen voor een kind met professionele ondersteuning.

Maar hij zei dat de vrouw “leerbeperkingen” heeft, een “zeer onrustig” leven geleid heeft en “zoveel verdriet en ontberingen” heeft ervaren.

Hij zei dat ze niet in staat is om zich te concentreren op de behoeften van haar kinderen of “de leiding te nemen”.

Niet geschikt om mama te zijn

Rechter Wildblood gaf een gedetailleerd overzicht van de zaak van de vrouw in een uitspraak die online werd gepubliceerd na een familierechtelijke zitting in Bristol eerder deze maand.

Hij zei dat ze niet kon worden geïdentificeerd in berichten in de media over de zaak en heeft de raad niet genoemd die welzijnsverantwoordelijkheid draagt ​​voor haar kinderen.

De rechter zei dat hij tijdens de laatste fase van de rechtszaak had beslist dat het zevende kind van de vrouw ter adoptie zou worden geplaatst.

Hij concludeerde ook dat haar huidige partner, de vader van het zevende kind, niet voor het kind kon zorgen. De rechter zei dat de man een aantal gezondheidsproblemen heeft.

In zijn uitspraak zei de rechter: “In de loop der jaren zijn er vele beoordelingen geweest, van veel verschillende soorten, van (het vermogen van de vrouw) tot de ouder.

“Elke beoordeling heeft geconcludeerd dat ze niet in staat is om een kind veilig of adequaat te verzorgen.”

Hij voegde eraan toe: “De moeder wordt steeds zwanger, ondanks de vele moeilijkheden waarmee zij, haar partners en haar kinderen worden geconfronteerd.

“Ze heeft in tien jaar tijd zeven kinderen gekregen en nu komt er nog een kind bij … dat betekent acht kinderen in elf jaar tijd.”

Bron: The Sun