Man gearresteerd na video van het likken van ijs in de supermarkt

Een 36-jarige man zou de gevangenis in kunnen gaan nadat hij een video op Twitter had geplaatst waarop te zien is dat hij ijs van de supermarkt likt en het vervolgens terug zet.

Lenise Martin III, 36, is beschuldigd van onwettige plaatsing van criminele activiteiten voor bekendheid en publiciteit, en knoeien met eigendom, na het filmen van een copycat-video in een supermarkt in Belle Rose, Louisiana.

Het kwam een paar dagen na een video van een tiener die het ijs in een andere supermarkt likte uit een supermarkt, voordat hij het weer in de vriezer zette en viraal ging.

De video van 37 seconden toont de heer Martin die een groot bakje Blue Bell-ijs vasthoudt voordat hij het deksel eraf haalt en de lekkernij binnenin likte.

Vervolgens legt hij zijn vinger in het roomijs voordat hij het voor de tweede keer aflikt, het deksel erop legt en het weer op de plank legt.

Toen managers in de winkel op de hoogte waren van de video keerde hij terug met een ontvangstbewijs om te laten zien dat hij daadwerkelijk voor de kuip had betaald wat suggereert dat hij de film niet daadwerkelijk in de winkel heeft opgenomen.

Maar hij werd nog steeds gearresteerd en zit momenteel in de gevangenis in afwachting van een straf die vandaag door een rechter zal worden vastgesteld.

Een woordvoerder van het sheriff-kantoor van de Assumptie-parochier zei: ‘Het is illegaal. Het is een gezondheidsrisico voor anderen. We zullen iedereen arresteren die we zien dit doen.