Man hangt zijn zoontje boven randje van klif (125m) zodat hij naar beneden kan kijken

We zijn allemaal natuurlijk gek op alles wat we aan natuur kunnen vinden en natuurlijk op vakantie! Of het nou een weekendje weg is of last minute reizen of goedkope vliegtickets die ons naar een vakantiebestemming leiden, het is altijd een genot om naar de natuur in andere landen te kijken. De meest geboekte vluchten zijn Kroatie, Griekenland, Turkije en Curacao! Maar hoe dan ook of we nou de tijd nemen om een vakantie te boeken of het gewoon last minute via vakantie veilingen krijgen waarbij we nog niet helemaal zeker zijn wat de bestemming zal zijn! Onze fotocamera zullen we sowieso in het buitenland nodig hebben want van het uitzicht genieten zullen we!

Zo dacht deze vader er ook over! Op een mooie klif van maar liefste 120 meter hoof in de Seven Sisters cliffs toeristentrekpleister besloot een vader de waarschuwingsborden te negeren en dichtbij het einde van de klif te gaan om daar naar beneden te kunnen kijken. Er staan daar verschillende waarschuwingsborden omdat er al meerdere doden zijn gevallen omdat mensen erg riskante poses aannemen om de meest perfecte foto te kunnen maken.

De vader besloot, ondanks dat hij zichzelf ook erg in gevaar bracht, dat zijn zoontje ook over de rand mocht kijken en tilde hem horizontaal op over tot bijna over de rand zodat zijn zoontje naar bedenen kon kijken! Dit is toch te bizar?! We snappen dat er een ongeëvenaarde grootmoedigheid ontstaat maar het is toch te bizar dat deze vader ook zijn zoontje in gevaar brengt?

Bekijk de beelden hieronder!