Man in Speedo vol in ballen getrapt door paard (+VIDEO)

Een ballenknijper krijgt een heel andere betekenis sinds een bijzonder ongelukje in het Amerikaanse Maryland. Een man in zijn Speedo is namelijk vol in zijn ballen getrapt door een paard.

Speedo

Het is nooit handig om achter een wild paard langs te lopen en al helemaal niet in een Speedo. Daar kwam een strandbezoeker op een pijnlijke manier achter. Hij werd door het dier namelijk vol in de ballen getrapt.

Niet aaien!

Het ongeluk gebeurde afgelopen maand op Assateague Island dat voor de kust van de Amerikaanse staat Maryland. Het eiland is beroemd om de wilde paarden en bezoekers wordt dan ook gevraagd om de dieren met rust te laten. Daar had een man echter maling aan en raakte het dier alsnog aan. Daar was het paard niet van gediend en de dus trapte het naar achteren. Dat was bullseye – nou ja ballseye – want de val werd vol in zijn scrotum geraakt.

Ballenschoppers

Hij is overigens niet de eerste man die wordt getrapt door de dieren. Eerder werd een badmeester al geschopt door de dieren. Hoe het met de man is, is onbekend. Vermoedelijk staat de voortplanting voor de Speedo-drager even op een laag pitje.

Bron: Panorama