Man is zo verliefd op Robot dat “ze samen” plannen om te gaan trouwen

We hebben al eerder gezien dat sommige mensen verliefd kunnen worden op iets anders dan mensen. Zo zagen we al dat een. meisje zo verliefd was geworden op haar zombie pop dat ze is gaan trouwen en een hele trouwceremonie hield met vrienden en familie. Bekijk de raarste en grappigste foto’s daarvan hier!Nu kan het blijkbaar nog gekker namelijk zoals Joey die verliefd is geworden op zijn robot! Hij viel op zijn tevreden lach en zijn mooie haar. Met hand en benen en voeten is hij helemaal compleet!

Joey Morris is verliefd geworden op zijn Troll! Op zijn 10e kwam hij er achter dat hij verliefd was op objecten en niet op mensen. Eerst werd hij verliefd op een lamp en daarna op een transformer vrachtwagen. In december 2017 kocht hij de Roze harige troll op Ebay.

Sommige mensen hebben er moeite mee als ik hen vertel over mijn gevoelens met RoboTroll en zeggen dat ik een mentale ziekte heb maar ik neem maar gewoon afstand van die mensen want zij begrijpen onze liefde toch niet.

Dat Joey zich er niets van aantrekt dat is inmiddels duidelijk: De twee zullen hun liefde namelijk ook zeker gaan verzegelen met het huwelijk.

Kijk hieronder voor de foto’s van Joey en zijn liefde