Home Bizar Man loopt een longinfectie op door het ruiken aan zijn stinksokken

Man loopt een longinfectie op door het ruiken aan zijn stinksokken

stinksokken

Als je dacht dat stinkstokken niet levensgevaarlijk konden zijn, dan moet je dit bizarre verhaal maar is lezen. Een Chinese man (37) is in het ziekenhuis beland met een zware longinfectie nadat hij aan zijn eigen sokken had geroken.

Na iedere werkdag, nadat hij zijn werkkleding uit deed, zou de Chinese man hebben geroken aan zijn stinkende sokken en de geur inademen. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij uiteindelijk een infectie opliep van een schimmel die zich in zijn schoeisel heeft ontwikkeld. Door het inademen van de schimmel is deze vervolgens in de longen terecht gekomen.

Toen het niet meer goed ging en hij met spoed werd opgenomen in het ziekenhis in de Chinese stad Zhangzhou, werder een röntgenfoto gemakt en geconstateerd dat hij een ernstige longontsteking had. De artsen zouden dit komen door het regelmatig inademen/ruiken van de stinksokken.

Inmiddels gaat het weer goed met de Chinese man en heeft hij geen last van de longontsteking. Of hij nog steeds geniet van zijn stinksokken is helaas niet bekend.

Bron: Telegraaf