Man maakt kunstwerken met geslachtsdelen van vrouwen die hij via Tinder vindt

Dat we tegenwoordig online daten en via een datingsite onze geliefde partner zoeken is allang normaal en niet meer vreemd. Naast de dating apps Tinder en Happ’n die daten heel leuk en laagdrempelig maken, heb je ook online dating sites waarbij je eigenlijk bijna al je toekomstige partner kan invullen met de lange lijst van kwaliteiten waar hij aan moet voldoen. Dat dating sites ook voor andere doeleinden wordt gebruikt dat bewijst deze kunstenaar in dit verhaal.

Kunstenaar Davide Di Votti van 34 jaar verzamelt vrouwen maar niet om daarmee te daten. Nee, hij verzamelt vrouwen om vervolgens een mooi kunstwerk te maken van hun onderste intieme delen. De kunstenaar heeft meer van 100 verschillende kunststukken gemaakt van allemaal verschillende soorten vrouwen!

De modellen hebben allemaal een andere leeftijd, geaardheid, seksualiteit en maat.

Alle kunstwerken zijn een afdruk van de intieme delen op canvas nadat Davide deze eerst heeft beschilderd. De dames gaan met hun benen wijd zitten en David beschildert het dan. Davide wilde alles zo veilig mogelijk houden dus om te voorkomen dat de modellen een allergische reactie zouden overhouden aan de verf, beste hij deze eerst op de handen van de modellen.

De houding waarin ze op de canvas gaan zitten kan wel variëren. Sommigen modellen drukken de canvas tegen hun intieme delen aan en sommigen zoeken de zijkant van de bank en gaan er dan op zitten.

Het mooie is dat je niet weet van wie welke is. ” Ik heb zoveel geleerd, ik ben ook veranderd. Ik heb ook met een transgender gewerkt en je zou die niet van de anderen kunnen onderscheiden. Ze vertelde mij over haar leven en haar uitdagingen en ik wist helemaal niet wat het precies betekende om Trans te zien.

“Je kunt niet zie wie geboren is als een man en wie geboren is als een vrouw. Ook kun je niet zien of ze homo of hetero zijn. Ze zijn allemaal mooi op hun eigen manier.”

Zodra Davide een match had op tinder vertelde hij hen eerlijk wat de reden was dat hij op Tinder zat. Hij wilde iets shockerende maken.

Bekijk de collectie hieronder: