Man van 320 kg die weigert af te vallen, zegt ‘Ik eet tot ik dood ben’

Casey King is geen gewone 34-jarige. De man werkt niet, heeft geen geld en woont nog bij zijn vader. Maar dat is niet wat hem uniek maakt. Wat Casey uniek maakt is zijn gewicht — hij is nu meer dan 300 kg.

obesitas

In plaats van ongelukkig te zijn om zijn gewicht, lijkt Casey het te hebben geaccepteerd. In een recente aflevering van “Family by the Ton,” een realityshow op TLC, vertelde hij:

“Waarschijnlijk blijf ik eten tot ik dood ben.”

Hij is niet van plan om af te vallen.

jongen met onderkin

“Family by the Ton” toont families die gewicht moeten verliezen. Casey gaf in de show toe dat hij het grootste deel van zijn tijd doorbrengt met eten en het spelen van videospellen. Soms kijkt hij tv. Hij slaapt lang uit en krijgt geen enkele beweging.

Omdat hij zo zwaar is, heeft hij moeite om kleren te vinden die hem passen. Daarom blijft hij het grootste deel van de tijd in bed, naakt, om videospellen te spelen. Hij legde uit dat niemand hem beoordeelt om zijn uiterlijk in de games die hij speelt. Daar kan hij zichzelf zijn, de echte Casey, zonder zich zorgen te hoeven maken dat hij om zijn gewicht wordt afgewezen.

jongen met overgewicht

Overgewicht is niet nieuw voor Casey. Hij is altijd zwaar geweest. Door de jaren heen nam zijn gewicht alleen maar toe, tot hij het gevecht tegen de kilo’s opgaf. Nu laten hij en zijn vader grote hoeveelheden voedsel afleveren, waardoor Casey zijn neerwaartse spiraal kan voortzetten. Zijn gewicht heeft hem allerlei soorten problemen opgeleverd. Wassen is moeilijk geworden. Hij past niet in de meeste baden en douchecabines – iets wat hij door schade en schande ontdekte toen hij er negen uur lang in vast kwam te zitten. Nu moet hij zich buiten in een metalen trog wassen.

Denk jij dat dat zo is? Of denk je dat Caseys vader hem slecht behandelt door hem zoveel eten te geven? Wat zou jij in dit geval doen? Laat het ons weten in de reacties – en zorg dat je dit met je vrienden en familie deelt!

Bron: APOST