Man wordt wakker na feestje in het verkeerde huis en de eigenaren vinden het hilarisch

We kennen allemaal die ochtenden waarbij we wakker worden na een wilde nacht en denken: Wat hebben we in hemelsnaam uitgespookt! Vaak vinden we het bewijs van de verschrikkelijke dingen die we ’s nacht gedaan hebben in de vorm van een foto op onze telefoon en in het aller ergste geval op sociale media of in de telefoon van een ander.

Dat het ook heel erg anders uit de hand kan lopen dat bewijst deze Schotse jongen die na een feestje met een kater wakker werd in het verkeerde huis. Hij had de taxi gemist van het huisfeest waar hij was en ging dus maar terug naar het huisfeestje om verder te gaan feesten. Althans dat was het plan, Dat het niet helemaal zo gelopen is bewijst onderstaand filmpje.

De Schotse jongen werd namelijk wakker gemaakt door een stel in een voor hem vreemd huis en gelukkig konden de eigenaren er alleen maar heel hard om lachen! Ze vroegen hem: “Wie ben jij”

“Waar heb je het over, ik was hier gisteren op een huisfeestje” antwoordt de Schotse jongen. Waarop het stel antwoordt dat er helemaal geen feestje was daar! Het stel zag ook allemaal restjes in de keuken van een maaltijd die hij midden in de nacht voor zichzelf had klaargemaakt!


Kijk hieronder naar de hilarische beelden! Wat leuk om zo een avontuur te beleven!