Mannen gooien levende ezel in tijgerverblijf dierentuin

Waarschuwing: de onderstaande beelden kunnen als schokkend worden ervaren

In een dierentuin in China gebeurde iets vreselijks. Enkele mannen pakten een weerloze ezel en gooiden het dier in een gracht. Daar beneden wachtten tijgers op de paniekerige ezel, waarna ze het dier meteen aanvielen.

Dit vreselijke evenement vond plaats in 2017 en werd op film vastgelegd. De video is sindsdien viraal gegaan en heeft dierenliefhebbers wereldwijd geschokt en boos gemaakt. Dit mag simpelweg niet gebeuren!

De arme ezel kon zich op geen enkele manier verdedigen, toen hij door de mannen in de gracht werd gegooid. Onderaan wachtten hongerige tijgers. Zodra de ezel in het water valt, vallen de roofdieren hun prooi aan. Het arme dier kon niet worden gered.

Volgens de Britse krant The Telegraph handelden de mannen in opdracht van een investeerder van de dierentuin, die op dat moment een conflict had met de eigenaren.

Getuigen vertelden dat de mannen verschillende dieren uit de dierentuin probeerden mee te nemen, om ze daarna te verkopen. Nadat ze door bewakers werden tegengehouden, besloten ze de dieren aan de tijgers te voeden.

Bezorgde en verontwaardigde bezoekers van de dierentuin, samen met medewerkers, beletten de mannen om andere dieren aan de tijgers te voeden.

De investeerder was ogenschijnlijk van streek en boos, omdat er niet genoeg winst werd gemaakt.

“Omdat we geen voordelen zagen, dachten we waarom zouden we de tijgers niet voeden, dan kunnen we in ieder geval besparen op dierenvoer.”

Dierenvrienden over de hele wereld zijn hier woedend over. De dierentuin heeft zich later verontschuldigd en beloofd dat zoiets nooit zal worden herhaald.

Dit is absoluut geen vrolijk artikel, maar het is belangrijk om onze ogen niet te sluiten voor het mishandelen van dieren, zodat we hier een einde aan kunnen maken.

We willen je nogmaals waarschuwen voor de video die als schokkend kan worden ervaren, maar hieronder kun je deze bekijken:

Dat mensen dieren op deze manier kunnen behandelen, is absoluut verschrikkelijk. We kunnen het niet begrijpen! Wat vind jij hiervan?

Bron: Telegraph

Wat vind jij? Reageer hieronder